Tarjoustuote!

Sähköskootteri RACCEWAY CITY 21 Nopeus 45km/ t

1,890.00

Racceway City 21 on sporttinen ja virtaviivainen, etenkin kaupunkiajoon sopiva, sähköskootteri. Sen voi parkkeerata helposti kadunvarteen ohjaustangon lukitusmahdollisuuden ansiosta. Varkaita vastaan on myös sisäänrakennettu kaukosäädinhälytin. Takuu skootterilla 24 kk ja akulla 6 kk. Latausaika akulla 5–7 tuntia, akun voit ladata mukana tulevalla laturilla. Laturi kytketään normaaliin 220V pistorasiaan.

Laadukkaat hydrauliset levyjarrut edessä ja rumpujarrut takana takaavat turvallisen ajettavuuden.

Sähköskootterilla ajaminen on todella edullista. 100 km matkalla kulutus on noin 0,20 euroa. Sähköskootterilla on hyvä korvata autollasi ajettavat lyhyet matkat. Säästät näin autoasi, rahaa ja ilmastoa.

1500W moottori, Akun kapasiteetti: 20Ah.

Akun jännite: 72V. Akun tyyppi: lyijy.

Latausaika 6–8 tuntia.

Etujarrulevy. Rumpujarrut takana.

Paino: 104 kg

Kantavuus: 150 kg

Irrotettava akku: Ei

Huippunopeus: 45 km/t

Kantama hyvissä olosuhteissa 60 km

Mitat (PxLxK) 1860 x 480 x 1100 mm

 


Laske edullinen jousto osamaksu →
Jätä soittopyyntö

  Varastossa

  Kuvaus

  Sähköskootteri kuuluu pienten moottoripyörien luokkaan (nopeus jopa 45 km/t ja teho jopa 4 kW). Parametriensa vuoksi E-CITY 21 ajamiseen tarvitaan mopo-ajokortti. Tämän voi tehdä 15-vuotiaasta alkaen. Samalla kaikilla B-, C- ja D-ajokortin haltijoilla on se jo automaattisesti. Ennen vuotta 1985 syntynyt voi ajaa mopoa ilman korttia.

  Sähköautojen tapaan sille on ominaista ympäristöystävällisyys, nollapäästöt ja erittäin hiljainen toiminta. 72V jännitteen ansiosta malli on erityisen hyvä kiihtymään. Siinä on myös erikoisjousitus. Ohjaustangon alla on kaksi pienempää säilytystilaa, joihin voi säilyttää tarvittavat tavarat.

  Skootteri kuljettaa 2 henkilöä, mutta kahdelle ei ole paljon tilaa. Se on mukavampi yhdelle henkilölle. Se on varustettu 1500W moottorilla ja suurin nopeus on 45 km/t. On tärkeää pitää mielessä, että skootterissa ei ole irrotettavaa akkua, joten se on ihanteellinen niille, joilla ei ole ongelmia pysäköidä sähköpistorasian lähelle.

  Skootterissa on ohjaustangon lukitusmahdollisuus. Varkaita vastaan ​​on sisäänrakennettu kaukosäädinhälytin, jossa on mahdollisuus avaimettomaan käynnistykseen.