Tarjoustuote!

Sähköskootteri RACCEWAY CITY 21 Nopeus 45km/ t

Original price was: 2,950.00€.Current price is: 1,770.00€.

Racceway City 21 on sporttinen ja virtaviivainen, etenkin kaupunkiajoon sopiva, sähköskootteri. Sen voi parkkeerata helposti kadunvarteen ohjaustangon lukitusmahdollisuuden ansiosta. Varkaita vastaan on myös sisäänrakennettu kaukosäädinhälytin. Takuu skootterilla 24 kk ja akulla 6 kk. Latausaika akulla 5–7 tuntia, akun voit ladata mukana tulevalla laturilla. Laturi kytketään normaaliin 220V pistorasiaan.

Laadukkaat hydrauliset levyjarrut edessä ja rumpujarrut takana takaavat turvallisen ajettavuuden.

Sähköskootterilla ajaminen on todella edullista. 100 km matkalla kulutus on noin 0,20 euroa. Sähköskootterilla on hyvä korvata autollasi ajettavat lyhyet matkat. Säästät näin autoasi, rahaa ja ilmastoa.

1500W moottori, Akun kapasiteetti: 20Ah.

Akun jännite: 72V. Akun tyyppi: lyijy.

Latausaika 6–8 tuntia.

Etujarrulevy. Rumpujarrut takana.

Paino: 104 kg

Kantavuus: 150 kg

Irrotettava akku: Ei

Huippunopeus: 45 km/t

Kantama hyvissä olosuhteissa 60 km

Mitat (PxLxK) 1860 x 480 x 1100 mm

 


Laske edullinen jousto osamaksu →
Jätä soittopyyntö

  Varastossa

  Kuvaus

  Haluatko kokea liikkumisen vapauden kaupungissa, mutta haluat tehdä sen ympäristöystävällisellä ja hiljaisella tavalla? Tutustu E-CITY 21 -sähköskootteriin!

  E-CITY 21 kuuluu pienten moottoripyörien luokkaan, mikä tarkoittaa, että se tarjoaa nopeutta jopa 45 km/h ja tehoa jopa 4 kW. Sen käyttöön tarvitaan mopo-ajokortti, ja tämän kortin voi hankkia jo 15-vuotiaana. Jos sinulla on jo B-, C- tai D-ajokortti, voit ajaa E-CITY 21:stä automaattisesti. Entiset ajoveteraanit, jotka ovat syntyneet ennen vuotta 1985, voivat myös nauttia skootterista ilman korttia.

  E-CITY 21:n ympäristöystävällisyys ja nollapäästöt tekevät siitä täydellisen valinnan niille, jotka haluavat vähentää hiilijalanjälkeään. Sen 72V jännite takaa erinomaisen kiihtyvyyden, ja erikoisjousituksen ansiosta matkanteko on erityisen mukavaa.

  Vaikka skootteri kuljettaa kaksi henkilöä, se on mukavampi yhdelle. Kaksi pienempää säilytystilaa ohjaustangon alla takaavat, että sinulla on aina tarvittavat tavarat mukana.

  E-CITY 21:ssä on myös lukitusmahdollisuus ohjaustangolle sekä sisäänrakennettu kaukosäädinhälytin varkaita vastaan. Lisäksi sen 1500W moottori ja huippunopeus 45 km/h tekevät siitä ihanteellisen valinnan kaupunkiliikenteeseen.

  Valitse E-CITY 21 ja liity ympäristötietoisten ja kätevää liikkumista arvostavien joukkoon!