Tarjoustuote!

RACCEWAY E-BABETA

1,395.00

Sähköskootteri Racceway E-Babeta on hiljainen polkimilla varusteltu sähköskootteri. Suurempien pyörien ja tarkkojen iskunvaimentimien ansiosta tällä sähköskootterilla ajaminen maastossa ja hiekkatiellä sujuu ongelmitta. Tämä skootteri on perinteisiä skoottereita korkeampi isojen pyörien sekä runkomallin takia.

Sähköskootteri on varustettu 500W huoltovapaalla moottorilla, joka elektronisesti rajoitettu 250W. Nopeus yltää 25 km/t joten unohda rekisteröinti, vakuutus ja ajokortti, ja keskity vain ajamisen nautintoon päästöttömästi. Takuu skootterilla 24 kk ja akulla 6 kk. Latausaika 5–7 tuntia. Irrotettava akku, jonka voit ladata missä vain mukana tulevalla laturilla. Laturi kytkettää normaaliin 220V pistorasiaan. Hydrauliset levyjarrut edessä ja rumpujarrut takana takaavat turvallisen ajettavuuden.

Sähköskootterilla ajaminen on todella edullista. 100 km matkalla kulutus on noin 0,20 euroa. Sähköskootterilla on hyvä korvata autollasi ajettavat lyhyet matkat. Säästät näin autoasi, rahaa ja ilmastoa.

-Akun kapasiteetti: 12Ah, Akun jännite: 48V, Latausaika: 5–7 tuntia

– Etujarru: hydraulinen – Takajarru: rumpu

– Kokonaispaino: 66 kg, Kantavuus: 120 kg

– Irrotettava akku: KYLLÄ

– Suurin nopeus: 25 km/t

– Kantama: jopa 45 km

– Mitat (pituus, leveys ja korkeus): 1690 x 790 x 1320 mm

– Satula(t): 810 mm

– Pyörän koko: 18″/18″


Laske edullinen jousto osamaksu →
Jätä soittopyyntö

  Varasto loppu

  Kuvaus

  Sähköskootteri E-BABETA
  Parametriensa vuoksi se kuuluu pienten sähkökäyttöisten mopojen luokkaan. Unohda rekisteröinti, vakuutus ja ajokortti, nauti vapaudesta ajaa milloin ja missä haluat.
  Sähköautojen tapaan sille on ominaista ympäristöystävällisyys, nollapäästöt ja erittäin hiljainen toiminta.
  Se on varustettu moottorilla, jonka teho on 500W ja joka on elektronisesti rajoitettu 250W:iin. Suurin nopeus on elektronisesti rajoitettu 25 km/t (ei rajoitusta 35 km/t asti).
  Ajo-ominaisuuksiltaan se on erittäin kompakti skootteri, jolla on erinomainen vääntö. Suurempien pyörien ja erittäin tarkkojen iskunvaimentimien ansiosta ajaminen maastossa ja hiekkateillä ei ole ongelma. Lisäksi se on varustettu klassisilla polkimilla, joita käytetään polkemiseen.
  Vaikka kokonaispaino on 66 kg, polkeminen ei ole vaikeaa eikä raskasta. Voit kevyellä polkuvoimalla avustaa skootteria esimerkiksi ylämäessä.
  Kuten autoissa, myös mopomme on varustettu hälyttimellä / kaukosäätimellä.
  Skootteri on varustettu irrotettavalla lyijyakulla, jonka voit ottaa mukaan, vaikka kotiin ladattavaksi. Päivä- ja yönvalaistus on ratkaistu erittäin taloudellisilla LED-valoilla.