Tarjoustuote!

Sähköskootteri RACCEWAY E-BABETA Nopeus 25 km / t

Alkuperäinen hinta oli: 1,900.00€.Nykyinen hinta on: 1,150.00€.

Haluamme esitellä teille vaivattoman tavan liikkua päästöttämästi – Racceway E-BABETA sähköskootterilla joka ei tarvitse ajokorttia, vakuutusta ja jolla kaiken ikäiset voivat ajaa. Tämä kompakti ja tehokas ajoneuvo ei ainoastaan tarjoa vapautta liikkua milloin ja missä haluat, vaan se myös edustaa kestävän liikkumisen tulevaisuutta.

Valinta sähköskootterin suhteen voi joskus tuntua haastavalta, mutta Racceway E-Babeta tarjoaa täydellisen ratkaisun kaikille, jotka etsivät suorituskykyä, mukavuutta ja monipuolisuutta yhdessä paketissa.

Tarjoamme kaupanpäälle 60,- euron tavaraboxin.

E-Babetan suunnittelu on tehty huolella tarjotakseen unohtumattoman ajokokemuksen. Tämä sähköskootteri on varustettu suuremmilla pyörillä ja tarkoilla iskunvaimentimilla, jotka mahdollistavat sulavan matkanteon niin kaupungissa kuin maastossa. Sen korkea runko ja isot pyörät takaavat vakauden ja mukavuuden, olit sitten kaupungin vilinässä tai luonnon helmassa.

Ympäristöystävällisyys on yksi merkittävimmistä tekijöistä, jotka tekevät sähköskootterista houkuttelevan vaihtoehdon. Racceway E-Babeta toimii hiljaisesti ja päästöttömästi, tarjoten ympäristöystävällisen vaihtoehdon perinteisille polttomoottorikäyttöisille skoottereille.

Lisäksi E-Babeta on varustettu polkimilla, mikä lisää sen monipuolisuutta ja käyttömukavuutta. Voit nauttia ajamisesta sekä kaupungin kaduilla että maastossa, tietäen että matkanteko on sekä hauskaa että ympäristöystävällistä.

Valitsemalla Racceway E-Babetan saat sähköskootterin, joka tarjoaa suorituskykyä, mukavuutta ja monipuolisuutta kaikissa olosuhteissa. Tervetuloa tutustumaan ja kokemaan tämä ainutlaatuinen ajokokemus!

E-Babetan tyylikäs ja kestävä muotoilu tekee näyttävän lisän jokapäiväiseen liikkumiseesi. Tämä sähköskootteri ei vain vie sinua paikasta toiseen, vaan se tekee siitä myös hauskaa ja mukavaa.

Hanki itsellesi Racceway E-Babeta ja koe uudenlainen vapauden tunne liikenteessä – missä tahansa ja milloin tahansa!

Tutustu Racceway E-Babetan sähköskootteriin – se on kaikkea mitä tarvitset vaivattomaan ja nautinnolliseen ajamiseen kaupungissa ja sen ulkopuolella.

E-Babetan huippuluokan moottori tarjoaa 500W tehon, mikä takaa sulavan ja voimakkaan ajokokemuksen. Vaikka moottori on elektronisesti rajoitettu 250W:iin, se tarjoaa silti riittävästi voimaa ja nopeutta, jotta voit liikkua vaivattomasti ja nopeasti. Nopeus rajoitetaan 25 km/t, joten voit unohtaa rekisteröinnin, vakuutuksen ja ajokortin huolet ja keskittyä vain ajamisen iloon.

Takuu skootterilla on erinomainen, 24 kuukautta, ja akulla on 6 kuukauden takuu, joten voit luottaa skootterin laatuun ja kestävyyteen. Irrotettava akku tekee lataamisesta helppoa ja kätevää – voit ladata sen missä tahansa mukana tulevalla laturilla. Latausaika on nopea, vain 5–7 tuntia, ja voit kytkeä laturin normaaliin 220V pistorasiaan.

Turvallisuutesi on meille ensisijaisen tärkeää, ja siksi E-Babetassa on varustettu hydraulisilla levyjarruilla edessä ja rumpujarruilla takana, jotka takaavat luotettavan ja tehokkaan jarrutuksen kaikissa olosuhteissa.

Valitsemalla Racceway E-Babetan saat sähköskootterin, joka tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn, luotettavuuden ja turvallisuuden, jotta voit nauttia ajamisesta täysin siemauksin.

Sähköskootterilla ajaminen on todella edullista. 100 km matkalla kulutus on noin 0,20 euroa. Sähköskootterilla on hyvä korvata autollasi ajettavat lyhyet matkat. Säästät näin autoasi, rahaa ja ilmastoa.

-Akun kapasiteetti: 12Ah, Akun jännite: 48V, Latausaika: 5–7 tuntia

– Etujarru: hydraulinen – Takajarru: rumpu

– Kokonaispaino: 66 kg, Kantavuus: 120 kg

– Irrotettava akku: KYLLÄ

– Suurin nopeus: 25 km/t

– Kantama: jopa 45 km

– Mitat (pituus, leveys ja korkeus): 1690 x 790 x 1320 mm

– Satula(t): 810 mm

– Pyörän koko: 18″/18″


Laske edullinen jousto osamaksu →
Jätä soittopyyntö

  Varastossa

  Kuvaus

  Tuntuuko sähköskootterin valinta vaikealta? Etsitkö jotain, mikä tarjoaa täydellisen yhdistelmän suorituskykyä, mukavuutta ja monipuolisuutta? Tutustu Racceway E-Babetan sähköskootteriin – se on kaikkea tätä ja paljon muuta!

  Racceway E-Babeta on suunniteltu tarjoamaan sinulle unohtumattoman ajokokemuksen. Tämä hiljainen, polkimilla varusteltu sähköskootteri on täydellinen valinta niille, jotka haluavat nauttia liikkumisesta kaupungissa tai maastossa.

  Suurempien pyörien ja tarkkojen iskunvaimentimien ansiosta E-Babetalla ajaminen maastossa ja hiekkatiellä sujuu ongelmitta. Sen korkea runko ja isot pyörät tekevät siitä myös erinomaisen valinnan niille, jotka arvostavat ajon vakautta ja mukavuutta.

  E-Babetan tyylikäs ja kestävä muotoilu tekee siitä paitsi tehokkaan myös näyttävän lisän jokapäiväiseen liikkumiseesi. Tämä sähköskootteri ei vain vie sinua paikasta toiseen, vaan se tekee siitä myös hauskaa ja mukavaa.

  Hanki itsellesi Racceway E-Babeta ja koe uudenlainen vapauden tunne liikenteessä – missä tahansa ja milloin tahansa!