Tarjoustuote!

Sähköskootteri RACCEWAY E-MOPED

1,550.00

RACCEWAY E-MOPED on hiljainen polkimilla varusteltu sähköskootteri. Suurempien pyörien ja tarkkojen iskunvaimentimien ansiosta tällä sähköskootterilla ajaminen maastossa ja hiekkatiellä ei ole ongelma. Sähköskootteri on varustettu 500W huoltovapaalla moottorilla. Nopeus yltää 25 km/t joten unohda rekisteröinti, vakuutus ja ajokortti, ja keskity vain ajamisen nautintoon päästöttömästi. Takuu skootterilla 24 kk ja akulla 6 kk. Latausaika 5–7 tuntia. Irrotettava akku, jonka voit ladata missä vain mukana tulevalla laturilla. Laturi kytketään normaaliin 220V pistorasiaan. Laadukkaat hydrauliset levyjarrut takaavat turvallisen ajettavuuden.

Sähköskootterilla ajaminen on todella edullista. 100 km matkalla kulutus on noin 0,20 euroa. Sähköskootterilla on hyvä korvata autollasi ajettavat lyhyet matkat. Säästät näin autoasi, rahaa ja ilmastoa.

Saat kaupan päälle tavaraboxin, jossa tavarankuljetus onnistuu kätevästi, arvo 95 €.

RACCEWAY E-MOPED sähköskootteri, 48V 20Ah akulla

Moottori 500W

Nopeus 25 km/t

Kantama 60 km

Polkimet

LED-valaistus

Lyijyirrotettava akku

Kaukosäädin hälyttimellä

Kantavuus 120 km

Mitat (pituus, leveys ja korkeus): 1960 x 460 x 1100 mm

 


Laske edullinen jousto osamaksu →
Jätä soittopyyntö

  Varasto loppu

  Kuvaus

  Akku 48V 20Ah, nopeus 25 km/t, kantama 60 km, polkimet, LED-valaistus, lyijyirrotettava akku, kaukosäädin hälyttimellä, kantavuus 120 kg.

  Parametriensa vuoksi se kuuluu pienten sähkökäyttöisten mopojen luokkaan. Unohda rekisteröinti, vakuutus ja ajokortti, nauti vapaudesta ajaa milloin ja missä haluat.

  Sähköautojen tapaan sille on ominaista ympäristöystävällisyys, nollapäästöt ja erittäin hiljainen toiminta.

  Se on varustettu 500W:n moottorilla, joka on elektronisesti rajoitettu 250W:iin ja suurin nopeus on elektronisesti rajoitettu 25 km/ t (ei rajoitusta 40 km/t).

  Ajo-ominaisuuksiltaan se on erittäin kompakti skootteri, jolla on erinomainen vääntö. Suurempien pyörien ja erittäin tarkkojen iskunvaimentimien ansiosta ajaminen maastossa ja hiekkateillä ei ole ongelma. Lisäksi se on varustettu klassisilla polkimilla, joita käytetään polkemiseen.

  Vaikka kokonaispaino on 88 kg, polkeminen ei ole vaikeaa.

  Kuten autoissa, myös mopomme on varustettu varashälyttimellä / kaukosäätimellä.

  Päivä- ja yönvalaistus on ratkaistu erittäin taloudellisilla LED-valoilla.

   

  Lisätiedot

  Väri

  Punakiiltävä, Valkoinen