Tarjoustuote!

Sähköskootteri RACCEWAY CENTURY (nopeus 45km/t)

Original price was: 3,400.00€.Current price is: 2,290.00€.

Tervetuloa Tulevaisuuden Liikkumiseen Racceway E-CENTURYn Kyydissä!

Etsitkö tyylikästä, tehokasta ja ympäristöystävällistä tapaa kiertää kaupunkia? Tutustu Racceway E-CENTURY -sähköskootteriin – pieni, mutta voimakas ajokumppani, joka vie sinut matkalle kohti kestävämpää tulevaisuutta.

Tyylikäs Retrodesign, Modernilla Tekniikalla

E-CENTURYn retrohenkinen ulkonäkö, jossa yhdistyvät ruostumattomasta teräksestä valmistetut kromiosat ja tarkasti hiottu muotoilu, tekevät siitä silmiinpistävän kulkupelin kaupungin kaduilla. Sen litiumparisto tekee siitä kevyen ja voimakkaan, tarjoten suuren kiihtyvyyden ja tehokkaan suorituskyvyn.

Käytännöllisyys ja Monipuolisuus

Irrotettavan akun ansiosta voit ladata skootterin missä tahansa, joten sinun ei tarvitse huolehtia latauspisteiden sijainnista. Kahden akkupaikan avulla voit lisätä kantamaa tarpeen mukaan ja pitää matkanteon joustavana. E-CENTURYn kääntöhaarukka ja LED-päiväajovalot takaavat erinomaisen ajokokemuksen ja lisäävät turvallisuutta.

Turvallisuus ja Helppokäyttöisyys

Ohjaustangon lukko ja kaukosäätimellä varustettu avaimeton käynnistysmahdollisuus tekevät E-CENTURYn käytöstä turvallista ja vaivatonta. Sen 2000 W moottori tarjoaa riittävästi tehoa, ja sen nopeus on rajoitettu elektronisesti 45 km/h:iin, jotta ajokokemus olisi turvallinen ja mukava.

Ota Askel Kohti Kestävämpää Tulevaisuutta

Valitse Racceway E-CENTURY sähköskootteri ja liity kestävän liikkumisen vallankumoukseen! Matkasi kohti ympäristöystävällisempää ja tyylikkäämpää liikkumista alkaa tästä.

Etujarru: hydraulinen levy

Takajarru: hydraulinen levyjarru
Kokonaispaino: 81 kg
Irrotettava akku: KYLLÄ
Kantama: 50 km / 1 akku, 100 km / 2 akku
Mitat: (pituus x leveys x kork) 1870 x 770 x 1240mm
Ohjaustangon mitat: (L x K): 70 x 1040
Pyörän koko: 10″/10″


Laske edullinen jousto osamaksu →
Jätä soittopyyntö

  Varastossa

  Kuvaus

  Räväkkä ja Retro – Tutustu E-CENTURY Sähköskootteriin!

  Etsitkö tyylikästä ja tehokasta tapaa liikkua kaupungilla? Tutustu E-CENTURY sähköskootteriin!

  Tämä skootteri yhdistää nostalgisen retro-designin moderniin teknologiaan. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut kromikomponentit antavat sille ainutlaatuisen ulkonäön, joka erottuu joukosta.

  Voit nauttia vapaudesta liikkua ilman huolia ympäristövaikutuksista – E-CENTURY on täysin pakokaasuton ja äänetön toiminnaltaan. Sen tehokas litiumioniakku mahdollistaa pitkän toimintasäteen, ja helposti irrotettava akku tekee lataamisesta vaivatonta.

  Kaksinkertaiset akkupaikat takaavat, että voit matkustaa pidemmälle ilman taukoja. Ja mikä parasta, voit käynnistää sen ilman avainta kaukosäätimen avulla.

  Kompaktin kokonsa ja kääntöhaarukan ansiosta E-CENTURY liikkuu vaivattomasti kaupungin kaduilla. Automatisoidut LED-päiväajovalot varmistavat näkyvyyden kaikissa olosuhteissa, ja ohjaustangon lukitus pitää sen turvassa paikoillaan.

  Tehokas 2000 W moottori vie sinut jopa 45 km/h nopeudella, ja sen elektroninen rajoitin varmistaa turvallisen ajon.

  Tee vaikutus ja valitse E-CENTURY – sähköskootteri, joka yhdistää tyylin ja suorituskyvyn täydellisesti!

  Tervetuloa Tulevaisuuden Liikkumiseen Racceway E-CENTURYn Kyydissä!

  E-CENTURY sähköskootteri on enemmän kuin pelkkä kulkupeli – se on innovaation ja tyylin taidonnäyte, joka vie sinut matkalle kohti kestävämpää tulevaisuutta. Olemme ylpeitä esitellessämme tämän huippuluokan sähköskootterin, joka tarjoaa sinulle vaivatonta ja ympäristöystävällistä liikkumista kaupungin vilinässä.

  Ympäristöystävällinen ja Tehokas

  E-CENTURYn vahva 2000 W moottori ja litiumakku tarjoavat sinulle voimakkaan suorituskyvyn, joka vie sinut kevyesti jopa 45 km/h nopeudella. Pakokaasuttomuuden ja hiljaisen toiminnan ansiosta voit nauttia raikkaasta ilmasta ja hiljaisesta matkanteosta ilman ympäristön häiritsemistä.

  Tyylikäs ja Käytännöllinen Design

  E-CENTURYn retrotyylinen design, joka on valmistettu kestävästä ruostumattomasta teräksestä, tekee siitä katseiden kiinnittäjän missä tahansa liikutkin. Sen automaattiset LED-päiväajovalot lisäävät turvallisuutta ja antavat sinulle näkyvyyttä kaikissa olosuhteissa. Irrotettava akku mahdollistaa kätevän lataamisen, ja kaksi akkupaikkaa istuimen alla tarjoavat sinulle joustavuutta ja pidemmän kantaman.

  Turvallinen ja Helppo Käyttää

  E-CENTURYn ohjaustangon lukko ja avaimeton käynnistysmahdollisuus takaavat sinulle turvallisen ja vaivattoman matkanteon jokaisella ajokerralla. Sen kääntöhaarukka ja erinomaiset ajo-ominaisuudet tekevät siitä helpon hallittavan ja vakaa ajaa.

  Ota askel kohti kestävämpää liikkumista ja valitse Racceway E-CENTURY sähköskootteri. Matkasi tulevaisuuteen alkaa tästä!

  Lisätiedot

  Väri

  Matta-Musta, Valkoinen