Tarjoustuote!

Sähköskootteri RACCEWAY E-FICHTL Nopeus 25 km / t

Alkuperäinen hinta oli: 1,850.00€.Nykyinen hinta on: 1,090.00€.

Tee unelmistasi totta Racceway E-FICHTL sähköskootterilla! Koe vapauden tunne ajaa minne tahansa, milloin tahansa, ilman bensan hajua ja päästöjä.

Tämä täysin koottuna ja ajovalmiina toimitettava sähköskootteri on täydellinen kumppani retkille, työmatkoille ja lyhyille reissuille. Sen erillisillä polkimilla varustettu design tarjoaa ajomukavuutta kaikenikäisille, ja mikä parasta, sinun ei tarvitse huolehtia rekisteröinnistä, vakuutuksista tai ajokorteista.

Nauti täydellisestä vapauden tunteesta ja anna E-FICHTL sähköskootterin viedä sinut ja matkatavarasi perille vaivatta ja ympäristöystävällisesti. Se on enemmän kuin vain kulkuväline – se on unelmiesi toteuttaja!

Takuu skootterillemme on 24 kuukautta ja akulle 6 kuukautta. Lataaminen on helppoa ja kätevää  se ladataan helposti mukana toimitettavalla laturilla, ja sen voi kytkeä normaaliin 220V pistorasiaan. Laadukkaat hydrauliset levyjarrut takaavat turvallisen ajon joka kerta.

Sähköskootterilla ajaminen on äärimmäisen edullista – 100 km matkalla kulutus on vain noin 0,20 euroa! Korvaa autollasi ajettavat lyhyet matkat sähköskootterillamme ja säästä rahaa ja ympäristöä samalla.

Saat skootterin ostajana veloituksetta tavaraboxin (arvo 60 €), joten voit kuljettaa tärkeät tavarasi mukanasi minne tahansa.

Tule kokemaan täysin uudenlainen ajokokemus – tilaa omasi nyt ja lähde seikkailuun sähköskootterillamme!


Laske edullinen jousto osamaksu →
Jätä soittopyyntö

  Varastossa

  Kuvaus

  Tutustu huippuluokan sähköskootterin – RACCEWAY E-FICHTL

  Etsitkö kompaktia ja tehokasta ajoneuvoa, joka tarjoaa vertaansa vailla olevan ajo-ominaisuuksien ja suorituskyvyn yhdistelmän? Tutustu RACCEWAY E-FICHTL -sähkömopoon!

  Tämä huippumalli tarjoaa erinomaisen väännön ja kompaktin koon, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan niille, jotka haluavat nauttia ajoelämyksistä niin kaupungissa kuin maastossakin. Suuremmat pyörät ja tarkat iskunvaimentimet takaavat tasaisen ja miellyttävän ajokokemuksen kaikilla teillä. Lisäksi perinteiset polkimet mahdollistavat polkemisen tarpeen mukaan.

  Vaikka kokonaispaino on 74 kg, polkeminen on vaivatonta eikä vaadi pyöräily taidon mestaria. Voit nauttia rennosta ja mukavasta matkasta missä tahansa ympäristössä.

  Turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää, ja siksi olemme varustaneet mopomme hälyttimellä, joka toimii kätevästi kaukosäätimellä. Päivä- ja yönvalaistus hoidetaan tehokkailla LED-valoilla, jotka varmistavat näkyvyyden kaikissa olosuhteissa.

  Pidä huolta akusta, jotta voit nauttia ajosta täysillä. Älä päästä sitä liian alhaiselle lataustasolle, sillä se voi vaikuttaa akun elinikään.

  RACCEWAY E-FICHTL on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat suorituskykyä, luotettavuutta ja tyylikästä muotoilua. Tilaa omasi ja koe uusi taso sähkömopojen maailmassa!