Tarjoustuote!

Sähköskootteri RACCEWAY E-FICHTL

1,550.00

Retkille, työmatkailuun tai vaikka lyhyille reissuille. Nauti vapaudesta ajaa milloin ja missä haluat. Erillisillä polkimilla varustettu sähköskootteri vie sinut ja matkatavarasi perille ilman bensan katkua nollapäästöin.

Parametriensa vuoksi se kuuluu pienten sähkökäyttöisten mopojen luokkaan. Unohda rekisteröinti, vakuutus ja ajokortti, nauti vapaudesta ajaa milloin ja missä haluat. Takuu skootterilla 24 kk ja akulla 6 kk. Latausaika 5–7 tuntia. Irrotettava akku, jonka voit ladata missä vain mukana tulevalla laturilla. Laturi kytkettävä normaaliin 220V pistorasiaan. Laadukkaat hydrauliset levyjarrut takaavat turvallisen ajettavuuden.

Sähköskootterilla ajaminen on todella edullista. 100 km matkalla kulutus on noin 0,20 euroa. Sähköskootterilla on hyvä korvata autollasi ajettavat lyhyet matkat. Säästät näin autoasi, rahaa ja ilmastoa.

Tavarabox veloituksetta skootterin ostajalle arvo 95 €.

 

Akku 48V 12Ah Toimintasäde noin 40 km. Toimintasäde riippuu eri tekijöistä kuten ajonopeudesta, tienpinnasta ja mäkisyydestä.

Huoltovapaa 500W moottori, nopeus 25 km/t, polkimet, LED-valaistus, irrotettava akku, kaukosäädin hälyttimellä, kantavuus 120 kg.

Sähköskootteri on varustettu 500W:n moottorilla, joka on elektronisesti rajoitettu 250W:iin ja suurin nopeus on elektronisesti rajoitettu 25 km/h:iin (ei rajoitusta 35 km/h).

Takuu skootterille 24 kk akuille 12kk

-Toimitusaika: 3–6 arkipäivää

 


Laske edullinen jousto osamaksu →
Jätä soittopyyntö

  Varastossa

  Kuvaus

  RACCEWAY E-FICHTL

  Ajo-ominaisuuksiltaan se on erittäin kompakti ja siinä on erinomainen vääntö. Suurempien pyörien ja erittäin tarkkojen iskunvaimentimien ansiosta ajaminen maastossa ja hiekkateillä ei ole ongelma. Lisäksi se on varustettu klassisilla polkimilla, joita käytetään polkemiseen.

  Vaikka kokonaispaino on 74 kg, polkeminen ei ole vaikeaa, eikä tarvitse olla taitava pyöräilijä.

  Kuten autoissa, myös mopomme on varustettu hälyttimen kaukosäätimellä.

  Päivä- ja yönvalaistus on ratkaistu erittäin taloudellisilla LED-valoilla.

  Älä päästä akkua liian alhaiselle lataustasolle, koska se vähentää akun elinikää.

  Mitat (pituus, leveys ja korkeus) 1840 x 690 x 1230 mm